Átvizsgált, Használt Toyota Hybrid autók 1 év garanciával és Toy-Tech Hybrid szervizzel.

Használt Toyota Hibrid autóinkról

Mi, a Toy-Sales Kft. nem közvetítjük mások gépkocsijait, mint sok-sok használtautó kereskedés! Nálunk minden használt Toyota Hybrid autó a vállalkozásunk tulajdona! Ennek köszönhetően az ügyfeleink bizalma lényegesen erősebb felénk, hiszen ha valami baj adódna, akkor vissza tudnak jönni hozzánk, és a törvény által előírt szavatossági kötelezettségnek eleget fogunk tenni 1 évig a Toy-tech Hybrid szerviz támogatásával. Egy autóvásárlás során a vevők számára nagyon fontos a mögöttes érték, a megbízhatóság és a jövőbeli szakértő Toy-Tech Hybrid szervizzel megtámogatott biztonság. toyota Prius, Prius 2, Használt Toyota Prius eladó Toyota hybrid, Toyota prius Eladó haszált Toyota prius, olcsó használt toyota prius eladó

Amikor sok-sok autó megtekintése, baráti és ismerettségi körrel történt beszélgetések, majd szervizes szakemberekkel történt konzultációk után eldöntötte, hogy használt Toyota Hybrid autót szeretne vásárolni, akkor velünk, a Toy-Sales Kft. – vel és Toy-Tech Toyota Hybrid szervizzel nagyon rövid időn belül találkozni fog és vélhetően ügyfelünk lesz.

Mi úgy gondoljuk, hogy a Vevő számára a legfontosabb, hogy a vásárlás után ne kelljen a gépkocsival rögtön szervizbe rohannia és még több százezer Ft.-ot ráköltenie álmai autójára. Más autóértékesítő telephelyekkel ellentétben nálunk nincs rejtett hiba, a törvényi szavatosságvédelmet vállaljuk, hiszen a saját autóinkat értékesítjük, nem másét közvetítjük, nincs elhallgatott hiba, nincsenek titkok. Az általunk értékesített gépjárműveinket (amik mind a cégünk tulajdona) teljes mértékben átvizsgáljuk, Hybrid akkumulátort kitisztítjuk, cellákat bemérjük, esetlegesen rossz cellákat kicseréljük és az autó feltárt egyéb hibáit kijavítjuk. Reményeink szerint már csak a következő kötelező szerviz alkalmával találkozunk Önnel!

Kell ennél jobb, vagy több?  Mi „fogjuk a kezét” később is!
Maximális biztonságot nyújtunk ha beüt a baj, és véletlenül karambolozna! Ilyenkor is kereshet minket, és biztosan segítünk Önnek. Akár a saját trélereink valamelyikével Önért megyünk Európa teljes területén, szerény díjazás ellenében! Későbbi kéréseit is igyekszünk soron kívűl megoldani, mert számunkra nem csak az eladás fontos, hanem az ügyfélelégedettség is!
Ne habozzon! Hívja a Toy-Sales Kft. Senior Tanácsadóját munkanapokon munkaidőben és segítünk megtalálni álmai autóját! 06 / 70.3.95.94.96Sokan kérdezik telefonon, hogy miért nem töltjük fel ide az eladó autóinkat, illetve hol találhatják meg azokat az interneten? 
Erre a kérdésre lehetne sablon és okos marketing gondolatokat írni, de inkább egy  példával szeretnénk érzékeltetni, hogy mi történik az autóval, miután bekerül az értékesítési telephelyünkre. 

Igen nagyforgalmú, Váci út melletti telephelyünk előtt hétköznapokon közel 100ezer autó megy el nap mint nap, aminek hatalmas ereje van. Ennek köszönhetően egyre több érdeklődő jön be nézelődni az értékesítési telephelyünkre. Amint laparkolunk az autóval, a látogatók közül valaki már aznap, vagy 1-2 napon belül lefoglalja azt. 

Próbáljuk elérni az embereket a hasznaltauto.hu -n keresztül, de sokszor még időnk sincs feltölteni a gépjárművet, már megveszik a gépkocsit, köszönhetően annak, hogy az értékesítés támogatásához a nagyon jó hírű Toy-Tech HYBRID SZERVIZ  biztosítja a mögöttes értéket. Toyota Prius, Prius 2, Használt Toyota Prius eladó Toyota hybrid, Toyota prius Eladó haszált Toyota prius, olcsó használt toyota prius eladó 

Sokan kérdezik, hogy van-e youtube bemutató videó az autóinkról?:

Nos, egy minőségi videót legalábbb 3-5 óra felvenni többszöri beállításokkal, és 2-3 nap tökéletesen megvágni, hangot alákeverni, feliratokat, céglogót rárakni…
Nekünk  erre nincs időnk, mert mire elkészítenénk a profi videót, addigra az autót már eladtuk, a vevő nevére átírattuk, és át is adtuk neki 🙂 Csak annak van „ideje” elkészíteni egy ilyen videót az adott autóról, ahol sokáig áll a gépjármű eladatlanul…

 Elindult a YouTube csatornánk! Kövess minket és kattints az ikonra! 

 Minden érdeklődő, leendő Vásárló legelső kérdése felénk: 

– Milyen állapotban van a hybrid akkupakk, mit csináltunk vele?

Hibrid akkupakk szerviz

 

A következőket tájékoztatást adjuk ebben az esetben:

„A Toy-Tech hybrid szervizben az elvárt technológiai normák szerint a Hybrid akkumulátor csomagot a kiszereltük és megbontottuk. Az akkumulátor terheléses vizsgálata után a nem megfelelő értéket mutató cellákat kicseréltük. Összeszereléskor az átvezető rézlemezeket kicseréltük, a teljes szellőztető rendszert kitisztítottuk. A végső ellenőrzést követően az akkumulátor egységet visszaszereltük az autóba.  A Hybrid akkumulátorra törvényi szavatosságot és a gépkocsi vásárlási kondíciója szerinti – illetve opcióként vásárolható – garanciát vállalunk gépjárműeladás esetén...”
 
 
Erre egy alábbi képen szeretnénk bemutatni egy példával, miről is szól a fenti magyarázat:
Hibrid akkupakk terheléses vizsgálati eredménye/Az illusztrációs kép tökéletes megjelenéséhez notebookot, vagy asztali gépet javaslunk/

 

Vásárlóink második leggyakoribb kérdése:  

– Mi történt azután a Toyota Prius autóval, amikor az Önöknek, a Toy-Sales Kft.-nek a tulajdonába került?

Meggyőződünk a gépkocsi minden elemének a helyes működéséről és a feltárt esetleges hibákat – természetesen – kijavítjuk.
A célunk az, hogy amikor a leendő vásárló kihajt a telephelyünkről a gépkocsival, akkor ne kelljen azonnal szervizbe rohannia, és még többszázezer Ft-ot ráköltenie az autóra.  NÁLUNK SENKI SEM VESZ „ZSÁKBA MACSKÁT” Minden általunk forgalmazott TOYOTA PRIUS gépjármű a Toy-Tech Hybrid szervizben átesik – a szigorú check listánk alapján – egy javítási folyamaton, ami garantálja minden későbbi tulajdonosnak a problémamentes és gondtalan autózás élményét!
A Toy-Tech Hybrid szervizbe történő beállás után szerkezetileg átvizsgáljuk a futóművet,  a kormányművet, illetve a karosszériát. Ellenőrizzük a benzinmotort, a hajtóművet és minden egyéb elektronikai berendezést, meggyőződünk mindennek a helyes működéséről. Mindezek után a Hybrid akkumulátorcsomagot teljes mértékben kiszereljük(!!!) és speciálisan erre a célra kifejlesztett saját fejlesztésű(!!!) mérőberendezésünkön teszteljük egyenként a cellákat és a rossz modulokat azonnal kicseréljük. Erről a szerelési fázisról bővebb információkat itt olvashat:  Kattintson ide!

A Hybrid akkupakkot az átvizsgálás során új réz érintkezőkkel szereljük össze, miután átmostuk és fertőtlenítettük a szellőztető rendszert, hogy az hosszútávon problémamentesen működhessen a leendő tulajdonosának. Toyota Prius, Prius 2, Használt Toyota Prius eladó Toyota hybrid, Toyota prius Eladó haszált Toyota prius, olcsó használt toyota prius eladó 

Vásárlóink harmadik leggyakoribb kérdése: 

– Melyik autó volt karambolos?

Nos, az ilyen relatíve kisebb értékű autóknál nem éri meg karambolos autót venni, és helyreállítani a gépkocsit. Egy 20-30 millió Ft-os gépjárműnél 1-2 milliós töréskárt talán van értelme megcsinálni, de egy 1.8 – 2.2MFt-os autónál akár már 3-500eFt-os kárt sincs értelme kereskedői oldalról rendbe rakni, mert nincs az a vevő, aki ezt kifizetné, miután beépítenénk az árba. Ezért úgy döntöttünk, hogy csak „patika állapotú” gépkocsikat veszünk meg, és a gépkocsi egyéb hibáit keresve kijavítjuk azokat, hogy „ne vegyen zsákba macskát” az ügyfél, és ne kelljen pénzt költenie a kocsira az azonnali szervizbe menéssel, miután kihajt tőlünk.

Toyota Prius, Prius 2, Használt Toyota Prius eladó Toyota hybrid, Toyota prius Eladó haszált Toyota prius, olcsó használt toyota prius eladó 
Mivel fontos az esztétikus külső is, ezért nagy figyelmet fordítunk a gépjármű megjelenésére. Amennyiben kisebb érintés okozta horpadás, vagy karcolás megléte igényelné, akkor profi karosszéria és minőségi fényező üzem szakemberei elvégzik a szükséges kismérvű korrekciókat. Végső állomásként a kárpittisztító csapat kezébe kerül a gépjármű, ahol az esztétikai kívánnivalót orvosolják, hogy a leendő új tulajdonosnak már gondtalan élménye lehessen a frissen vásárolt Toyota Prius autójával.

Ha mindennel végeztünk, következhet a hivatalos procedúra, amely során a gépkocsit:
– honosítjuk,
– műszaki vizsgáztatjuk,
– vámkezeljük,
– eredetvizsgára szállítjuk,
– okmányirodában elvégezzük a szükséges teendőket(rendszám, forgalmi, törzskönyv)

A vásárlási folyamatban készséggel segítünk Önnek – egy szerény munkadíj ellenében – hogy Ön helyet eljárjunk a hivatalokban az eredetvizsgálatkor, névre írási folyamatban,  forgalmi és törzskönyv megszerzésében, valamint a rendszám kiváltása során! Saját, főállású kollégánk végzi a gépjárművek papírozását, hivatalokban ügyfelek képviseletét. Megbízásunk esetén akár(!) 2-5 munkanap alatt, minden papírjával együtt átadhatjuk a gépjárművet.

 

Toyota Prius 2 Csomagtartó rendszámtábla világítási és nyitó ház

Sikerült eltörni, elrepeszteni?
Ne aggódjon, gyorsan megoldjuk a problémáját!

Toyota Prius 2 Csomagtartó rendszámtábla világítási és nyitó házat  profi fényezővel az autó színkódja alapján színre fújjuk és felkészült szervizes szakembereink által átszereljük a régi, törött helyére.

/Toyota emblémát nem tartalmazza, azt a régiről megpróbáljuk levenni, és átragasztjuk az újra/

Ne késlekedjen, telefonáljon még ma és 1 héten belül megoldjuk a problémáját!
info: 06/70.3.95.94.96 
 • Lilla Gergely-Farnos Avatar
  Lilla Gergely-Farnos
  2022-11-18 - Google
  Csak pozitívan tudok nyilatkozni, boldogan vezetjük az autót, amit vettünk, és biztonságban érezzük magunkat az egy év garanciànak köszönhetően. Sándor nagyon kedves és segítőkész volt, köszönjük a segítséget a kiválasztásban és a betanitasban egyaránt!
  Balazs Dardai Avatar
  Balazs Dardai
  2022-11-18 - Google
  Úgy indult, hogy ne legyen turbo, ne legyen gond: egy megbízható szívóbenzinest keresünk. Igen, de alig van - ami van, azzal van más gond. Úgy folytatódott, hogy kiderült: van elérhető használt hibrid is - és a Toyota hibrid hajtáslánca verhetetlenül szuper (éppenséggel szívó benzinmotor van benne). Úgy zárult, hogy Sándornak... olvasd tovább
  Takács Gábor Avatar
  Takács Gábor
  2022-11-02 - Google
  Minden rendben volt a vásárlás során. Az autó korrekt állapotban van, annak ellenére, hogy 17 éves.
 • andrás kromák Avatar
  andrás kromák
  2022-10-14 - Google
  Gyors ügyintézés,tisztességes tájékoztatás! Korrektek !!pont!
  attila illés Avatar
  attila illés
  2022-09-19 - Google
  Közvetlen, ügyfélbarát kiszolgálás, tudás, szakértelem, bátran ajánlom azoknak akik korrekt állapotú használt autót szeretnének, szerviz háttérrel! Az autó átvétele után kb. 15 perccel előjött egy hibaüzenet, hívtam Sándort és azonnal vihettem is a szervizbe az autót, ahol soron kívül foglalkoztak velem, azonnal cserélték is a hibás alkatrészt, amiért természetesen... olvasd tovább
  Ferenc Turi Avatar
  Ferenc Turi
  2022-09-16 - Google
  Nagyon korrektek udvariassak és nemutolsó sorban nagyon gxorsan megcsinálnak mindent
 • Éva Nagy Avatar
  Éva Nagy
  2022-09-12 - Google
  Nem akartam venni autót, amikor bementem a kereskedésbe! De olyan szép kocsik vannak itt, hogy 5 autó megtekintése után már szinte választani sem tudtam! Olyan autót vettem, mintha új lenne, pedig 15 éves! Köszönöm Toyosales kft! imádlak benneteket!
  karoly pinter Avatar
  karoly pinter
  2022-09-09 - Google
  Nagyon köszönök minden segítséget, és a csodás autót 1 év garival! Csak ajánlani tudon Őket!
  Zoltan Kallai Avatar
  Zoltan Kallai
  2022-09-02 - Google
  Egyszerű, pontos ügyintézés. Rendben volt minden. Profi eladás maximális segítőkészség, és támogatás! Csak ajánlani tudom őket!👍
 • Judit Fellner-Nyáry Avatar
  Judit Fellner-Nyáry
  2022-08-31 - Google
  Első Toyotámat vettem a cégnél, amit leszervizelve, garanciával vehettem át. Rengeteg információt és betanítást is kaptam az autóhoz, amiért nagyon hálás vagyok. Aki meglátja az autót, rögtön azt kérdezi: "új"? Ez nem kicsit dicsérő az értékesítő és szervíz csapat számára egy 17 éves autó esetében. Szívesen ajánlom őket.
  Pázmányi Zoltán Avatar
  Pázmányi Zoltán
  2022-07-13 - Google
  A telephelyet vezető Sándor, nagyon korrekt, szakszerű, mindenre kiterjedő tájékoztatást adott érdeklődésem során. Ennek nyomán a puszta beszélgetésből végül vásárlás lett. Az autó nagyon korrekt, őszinte állapotban van. Sándor által javasolt katalizátor védő is dícséretes védelmet nyújt a nyugodt autózáshoz. Nem szabad megfeledkezni a profi szervizről és a teljes háttércsapról... olvasd tovább
  Tibor Fodor Avatar
  Tibor Fodor
  2022-07-07 - Google
  Csak ajánlani tudom, korrekt gyors ügyntézés, kifogástalan autó. Köszönöm.
 • Dr. Gertila Ágnes Avatar
  Dr. Gertila Ágnes
  2022-06-30 - Google
  Tökéletes Igazi ritkaság ez a kereskedés! Minden hibát megcsináltak a kocsin, nekem már nem kell körömrágva szervizbe mennem, hogy mennyivel húznak még le! 1 év garanciát is kaptam, ami csodás!
  Ildiko glázer Avatar
  Ildiko glázer
  2022-06-27 - Google
  segítőkész értékesìtő. nagyon köszönök mindent. Imádom ezt a céget!
  Mátyás Szalai Avatar
  Mátyás Szalai
  2022-06-24 - Google
  Párommal közösen olyan autót kerestünk, ami a lehető legkisebb kockázatot hordozza magával az átvételt követően. Amikor a használtautón láttam a ToyoSales Kft. hirdetéseinek leírását, már tudtam, hogy ezt a helyet keresem. Korábban jártam már rosszul átvizsgált autóval is, így tudom, hogy az a pár km-es próbaút nem elég a hibák... olvasd tovább
 • Tepes Gergo Avatar
  Tepes Gergo
  2022-06-16 - Google
  Az autó is teljesen rendben van 1200 km után. Pozitívum: Teljes körű ügyintézés, szép állapotú autók, kielégítő tájékoztatás.
  Sandor KUPCSIK Avatar
  Sandor KUPCSIK
  2022-06-15 - Google
  1 ev gari. Hibatlan hozzaallas. Koszonom a szuper kocsit, ami patika allapotu, szinte ujszeru. Csak ajanlani tudom. Kedves profi kiszolgalas, verbeli, tapasztalt kereskedes, maximalisan ugyfelorientalt! Megegszer:KOSZONOM...
  Szabó-Juhászz Marianna Avatar
  Szabó-Juhászz Marianna
  2022-06-06 - Google
  Az első perctől tudtam hogy ide kell mennünk,autó vásárlásra adtuk a fejünket és hibridet szerettünk volna,Sándor nagyon korrekt határozott volt, pontos minden úgy zajlott ahogyan annak kellett lennie,elmondott mindent ami kérdés bennünk felmerült,az ügyintézés plusz 10 csillag,hogy nekünk nem kellett plusz szabadság mindent intéztek helyettünk 4 nap alatt lezajlott,és boldog... olvasd tovább
 • David Szivos Avatar
  David Szivos
  2022-06-06 - Google
  Kedves Sandor, Kedves Toyosales Kft, ezuton szeretnenk megkoszonni a professzionalis, minden reszletre kiterjedo es transzparens autoertekesitest. Sok-sok ev es sok-sok auto vasarlasa utan es kozott is kiemelkedoen kulonleges a szolgaltatasuk minosege, az autorol nem is beszelve. Korrekt aron kaptunk egy kvazi ujszeru 10+ eves Priust, amit - igy ezer... olvasd tovább
  Szilveszter Janka Avatar
  Szilveszter Janka
  2022-06-04 - Google
  Gyors ügyintézés,teljeskörű tájékoztatás,korrekt árak. 2 napon belül kellett a kocsi ők megoldották. Imádom a fekete gépsárkányom. Az értékesítőjüknél korrektebb használt autó értékesítővel még nem találkoztam. Annyira korrektek hogy alkudni meg sem próbáltam. (Nem lett volna bőr a képemen olcsóbban elhozni). Az autó patika tiszta kívül belül. Szinte új... olvasd tovább
  Szabó-Juhászz Marianna Avatar
  Szabó-Juhászz Marianna
  2022-05-31 - Google
  Az első perctől tudtam hogy ide kell mennünk,autó vásárlásra adtuk a fejünket és hibridet szerettünk volna,Sándor nagyon korrekt határozott volt, pontos minden úgy zajlott ahogyan annak kellett lennie,elmondott mindent ami kérdés bennünk felmerült,az ügyintézés plusz 10 csillag,hogy nekünk nem kellett plusz szabadság mindent intéztek helyettünk 4 nap alatt lezajlott,és boldog... olvasd tovább
 • David Szivos Avatar
  David Szivos
  2022-05-30 - Google
  ves Sandor, Kedves Toyosales Kft, ezuton szeretnenk megkoszonni a professzionalis, minden reszletre kiterjedo es transzparens autoertekesitest. Sok-sok ev es sok-sok auto vasarlasa utan es kozott is kiemelkedoen kulonleges a szolgaltatasuk minosege, az autorol nem is beszelve. Korrekt aron kaptunk egy kvazi ujszeru 10+ eves Priust, amit - igy ezer... olvasd tovább
  Csaba Rábi Avatar
  Csaba Rábi
  2022-05-26 - Google

  Korrekt és precíz kiszolgálás, nagyon meg vagyok elégedve.
  László Békefi Avatar
  László Békefi
  2022-05-24 - Google
  Barátomék vettek a ToyoSales-nél egy Priust. Elolvastam a cégről a leírásokat, jót mosolyogtam. Kiváncsiságom nem hagyott nyugodni, hogy létezik-e ilyen cég. Nem akartam autót venni csak szétnézni, mégis egy Hybrid Priussal távoztam. Ja és mosolyognom sem kellett volna mert rám cáfoltak. Amiket olvastam az nem csak reklám hanem valós tények.... olvasd tovább
 • László Békefi Avatar
  László Békefi
  2022-05-21 - Google
  Barátomék vettek a ToyoSales-nél egy Priust. Elolvastam a cégről a leírásokat, jót mosolyogtam. Kiváncsiságom nem hagyott nyugodni, hogy létezik-e ilyen cég. Nem akartam aútót venni csak széjjel nézni, mégis egy Hybrid Priussal távoztam. Ja és mosolyognom sem kellett volna mert rám cáfoltak. Amiket olvastam az nem csak reklám hanem valós... olvasd tovább
  Contact Artoid Studio Avatar
  Contact Artoid Studio
  2022-05-21 - Google

  Köszönjük a kedves és részletgazdag tájékoztatást. Az autóval minden OK.
  David Szivos Avatar
  David Szivos
  2022-05-21 - Google

  Kedves Sandor, Kedves Toyosales Kft,

  ezuton szeretnenk megkoszonni a professzionalis, minden reszletre kiterjedo es transzparens autoertekesitest. Sok-sok ev es sok-sok auto vasarlasa utan es kozott is kiemelkedoen kulonleges a szolgaltatasuk minosege, az autorol nem is beszelve. Korrekt aron kaptunk egy kvazi ujszeru 10+ eves Priust, amit - igy ezer kilometer levezetese...
  olvasd tovább
 • David Szivos Avatar
  David Szivos
  2022-05-17 - Google
  Kedves Sandor, Kedves Toyosales Kft,

  ezuton szeretnenk megkoszonni a professzionalis, minden reszletre kiterjedo es transzparens autoertekesitest. Sok-sok ev es sok-sok auto vasarlasa utan es kozott is kiemelkedoen kulonleges a szolgaltatasuk minosege, az autorol nem is beszelve. Korrekt aron kaptunk egy kvazi ujszeru 10+ eves Priust, amit - igy ezer kilometer levezetese...
  olvasd tovább
  László Hudra Avatar
  László Hudra
  2022-04-30 - Google
  rég szereztem jogsit. Toyota Prius 2 vel tanultam. Nagyon megtetszett és az oktatóm is csak jókat mondott róla. Szóval egy ideje nézegettem a hirdetéseket. De nem nagyon tudtam eldönteni hol vásároljak.Vegyek használtan és után sorba jönnek elő majd az ilyen olyan hibák. Sokan mondták, hogy autószerelővel érdemes körbe nézni, de... olvasd tovább
  László Hudra Avatar
  László Hudra
  2022-04-23 - Google

  Nemrég szereztem jogsit. Toyota Prius 2 vel tanultam. Nagyon megtetszett és az oktatóm is csak jókat mondott róla. Szóval egy ideje nézegettem a hirdetéseket. De nem nagyon tudtam eldönteni hol vásároljak.Vegyek használtan és után sorba jönnek elő majd az ilyen olyan hibák. Sokan mondták, hogy autószerelővel érdemes körbe nézni, de...
  olvasd tovább
 • László Hudra Avatar
  László Hudra
  2022-04-23 - Google
  Nemrég szereztem jogsit. Toyota Prius 2 vel tanultam. Nagyon megtetszett és az oktatóm is csak jókat mondott róla. Szóval egy ideje nézegettem a hirdetéseket. De nem nagyon tudtam eldönteni hol vásároljak.Vegyek használtan és után sorba jönnek elő majd az ilyen olyan hibák. Sokan mondták, hogy autószerelővel érdemes körbe nézni, de... olvasd tovább
  Andras Karolyi Avatar
  Andras Karolyi
  2022-04-06 - Google
  Csak ajánlani tudom, korrekt tájékoztatást kaptam, vétel után sem feledkeznek meg a vásárlóról. Korrekt, szívélyes értékesítő és gyors, teljes körű ügyintézés
  Andras Karolyi Avatar
  Andras Karolyi
  2022-03-31 - Google

  Csak ajánlani tudom, korrekt tájékoztatást kaptam, vétel után sem feledkeznek meg a vásárlóról.
  Korrekt, szívélyes értékesítő és gyors, teljes körű ügyintézés
 • Andras Karolyi Avatar
  Andras Karolyi
  2022-03-30 - Google
  k ajánlani tudom, korrekt tájékoztatást kaptam, vétel után sem feledkeznek meg a vásárlóról. Korrekt, szívélyes értékesítő és gyors, teljes körű ügyintézés
  Andras Karolyi Avatar
  Andras Karolyi
  2022-03-26 - Google
  Csak ajánlani tudom, korrekt tájékoztatást kaptam, vétel után sem feledkeznek meg a vásárlóról.
  Korrekt, szívélyes értékesítő és gyors, teljes körű ügyintézés
  Attila Balogh-Varga Avatar
  Attila Balogh-Varga
  2022-03-24 - Google

  Nagyjából egy hónapja döntöttünk úgy, hogy autót veszünk. Sokféle márkát és tipust megnéztünk és végül egy használt Toyota Prius vásárlása mellett döntöttünk.Néztünk magánszemély által kínált és kereskedés által árusított autókat is. Aztán rátaláltunk egy Toyosales által kínált Priusra. Elolvastam a hirdetést, felhívtam Sándort, a kereskedőt. Kissé szkeptikus voltam a garanciát...
  olvasd tovább
 • Attila Balogh-Varga Avatar
  Attila Balogh-Varga
  2022-03-23 - Google
  Nagyjából egy hónapja döntöttünk úgy, hogy autót veszünk. Sokféle márkát és tipust megnéztünk és végül egy használt Toyota Prius vásárlása mellett döntöttünk.Néztünk magánszemély által kínált és kereskedés által árusított autókat is. Aztán rátaláltunk egy Toyosales által kínált Priusra. Elolvastam a hirdetést, felhívtam Sándort, a kereskedőt. Kissé szkeptikus voltam a garanciát... olvasd tovább
  Dorottya Rácz Avatar
  Dorottya Rácz
  2022-03-23 - Google

  Gyors, kedves ügyintézés. Profi értékesítés és teljeskörű tájékoztatás. Nagyon köszönök mindent az egész család nevében. Jobb döntést nem is hozhattunk volna.
  Gyula Kopfer Avatar
  Gyula Kopfer
  2022-03-23 - Google

  Korrekt, segítőkész csapat. Köszönöm.
 • Csaba Á Avatar
  Csaba Á
  2022-03-23 - Google

  Rendkívül korrektek segítőkészek kedvesek. Nagyon jó az autó amit vettünk és az egész család imádja!
  Gyula Kopfer Avatar
  Gyula Kopfer
  2022-03-22 - Google
  Korrekt, segítőkész csapat. Köszönöm.
  Csaba Á Avatar
  Csaba Á
  2022-03-22 - Google
  Rendkívül korrektek segítőkészek kedvesek. Nagyon jó az autó amit vettünk és az egész család imádja!
 • Dorottya Rácz Avatar
  Dorottya Rácz
  2022-03-22 - Google
  Gyors, kedves ügyintézés. Profi értékesítés és teljeskörű tájékoztatás. Nagyon köszönök mindent az egész család nevében. Jobb döntést nem is hozhattunk volna.
  kornél Kohut Avatar
  kornél Kohut
  2022-03-07 - Google

  Nagyon korrekt tájékoztatásban volt részem. A kiszolgálás, a rugalmasság, a teljes körű ügyintézés kifogástalanul óramű pontossággal történt. Szívből ajánlom a céget,valamint a cég értékestőjét , Sándort! A tapasztalt mentalitást megtartva kívánok további sok sikert!
  Roland Szabó Avatar
  Roland Szabó
  2022-03-07 - Google
  Nagyon figyelmes, precíz kiszolgálás, profi értékesítés, tökéletes autó! Köszönöm a támogatást, és a figyelmet!
 • Misel Balogh Avatar
  Misel Balogh
  2022-02-12 - Google

  Barátságos legkör, korrekt tájékoztatás, precíz ügyintézés, szakszerű tanacsadás........Toyota
  Ha arra járok benézek, csak úgy
  Misel Balogh Avatar
  Misel Balogh
  2022-02-09 - Google
  Barátságos legkör, korrekt tájékoztatás, precíz ügyintézés, szakszerű tanacsadás........Toyota Ha arra járok benézek, csak úgy
  Viktória Paszmár Avatar
  Viktória Paszmár
  2022-02-02 - Google
  Minden szükséges tanácsot megkaptam. Ellenőrzött, valóban 165000km futott álomszép autót vettem. Az értékesítő még teszt vezetésre is elvitt, rutinoztunk, hogy nyugodtan tudja átadni nekem a volánt! Nagyon köszönök mindent, csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a kereskedést!
 • Misel Balogh Avatar
  Misel Balogh
  2022-01-27 - Google
  Barátságos legkör, korrekt tájékoztatás, precíz ügyintézés, szakszerű tanacsadás........Toyota
  Ha arra járok benézek, csak úgy
  Misel Balogh Avatar
  Misel Balogh
  2022-01-27 - Google
  Barátságos legkör, korrekt tájékoztatás, precíz ügyintézés, szakszerű tanacsadás........Toyota
  Ha arra járok benézek, csak úgy
  Szilvia Szepesvári Avatar
  Szilvia Szepesvári
  2022-01-25 - Google
  Köszönjük a nagyon segítőkész támogatást! Az autó lefoglalása után folyamatosan tájékoztatást kaptunk viberen, hogy hol tart az autó a megrendelt extrák beszerelésével, és a papírozással. Profi munka profi csapattól! Nagyon köszönjük!
 • István Csiza Avatar
  István Csiza
  2022-01-12 - Google

  Első autónak vettem, nem gondoltam hogy ilyen egyszerű lesz. Sándor még egy tanórát is tartott az automata váltóról. Nagyon szép állapotú autót sikerült venni.
  Sándor Minyóczki Avatar
  Sándor Minyóczki
  2022-01-12 - Google

  Két hónapja vettem át az autót, azóta jön megy teszi a dolgát! Csak ajánlani tudom mindenkinek a kereskedést! Az egy év garancia mellett az se hátrány,hogy nem rögtön szerelőt kell keresni,hogy olajat stb cseréljenek az embernek,mert itt már az is el volt végezve! Az ember csak átveszi,bele ül és mehet...
  olvasd tovább
  Kamilla Vasvári Avatar
  Kamilla Vasvári
  2022-01-12 - Google

  Gyors, pontos es igen ugyfelbarat szolgaltatast nyujtanak. Folyamatos tajekoztatast kaptunk leendo autonkrol, minden kerdesunkre es keresunkre segitokeszen reagaltak es embersegbol maximalisan pozitiv csalodast tapasztaltunk. Koszonjuk, hogy hozzasegitettek az uj csaladtagunkhoz 🙂
 • István Csiza Avatar
  István Csiza
  2022-01-05 - Google
  Első autónak vettem, nem gondoltam hogy ilyen egyszerű lesz. Sándor még egy tanórát is tartott az automata váltóról. Nagyon szép állapotú autót sikerült venni.
  Ferenc Kiss Avatar
  Ferenc Kiss
  2022-01-04 - Google
  Nagyon hálás vagyok a cégnek. Az előző autómat önhibámon kívül összetörtem, és ide betérve telhjesen átvizsgált, szervizelt kocsik fogadtak. Roham tempóban 2 nap alatt átadták karácsony előtt az autót, és még rutinozni is eljött velem az telepvezető, hogy biztonsággal tudjam vezetni az autót! Nagyon köszönöm a támogatásukat!
  Sándor Minyóczki Avatar
  Sándor Minyóczki
  2021-12-23 - Google
  Két hónapja vettem át az autót, azóta jön megy teszi a dolgát! Csak ajánlani tudom mindenkinek a kereskedést! Az egy év garancia mellett az se hátrány,hogy nem rögtön szerelőt kell keresni,hogy olajat stb cseréljenek az embernek,mert itt már az is el volt végezve! Az ember csak átveszi,bele ül és mehet... olvasd tovább
 • Dávid Haga Lénárt Avatar
  Dávid Haga Lénárt
  2021-12-20 - Google

  Egy a cég kötelékébe tartozó barátom által hallottam először a kereskedésről, illetve a hozzá tartozó szervizről. Már akkor szimpatikusnak találtam a szemléletüket, azt, hogy az egyértelmű céljuk az elégedett vásárló, ügyfél, bár akkor nem terveztem még autó vásárlást. Aztán amikor idén ősszel elhatároztam, hogy az autómat szeretném lecserélni, nem is...
  olvasd tovább
  Adrian Pantelics Avatar
  Adrian Pantelics
  2021-12-20 - Google

  Csak ajánlani tudom. Igényes, szép autókat árulnak. Vásárlás előtt és után is korrekt és segítőkész tájékoztatást kaptunk. Kevés az ilyen kereskedő! A szervízüket is tudom ajánlani, mindig segítőkészek és rugalmasak. Családom az elmúlt 1 évben 2 autót is vett innen. Köszönjük Sándor.
  Kamilla Vasvári Avatar
  Kamilla Vasvári
  2021-12-16 - Google
  Gyors, pontos es igen ugyfelbarat szolgaltatast nyujtanak. Folyamatos tajekoztatast kaptunk leendo autonkrol, minden kerdesunkre es keresunkre segitokeszen reagaltak es embersegbol maximalisan pozitiv csalodast tapasztaltunk. Koszonjuk, hogy hozzasegitettek az uj csaladtagunkhoz 🙂
 • Dr. Jamanada Csilla Avatar
  Dr. Jamanada Csilla
  2021-12-13 - Google
  Örök hála Egy ismerős doktor ajánlására jöttem el a toyosales kft-hez. Nem csalódtam bennük, végtelenül elégedett vagyok, profi kiszolgálásban volt részem. Megtekinthettem, kipróbálhattam 5 autót is, mire kiválasztottam az álmaim kocsiját. Mindegyik csodaszép, újszerű állapotban volt, de hát én nőci vagyok, apróságba szerettem bele. Köszönöm mindent, és mindenkinek csak ajánlani tudom őket!
  szilvia artner Avatar
  szilvia artner
  2021-12-10 - Google
  Szuper csapat, szuper autó, mindennel elégedett vagyok. Kár hogy nem volt bankkártyás fizetés, csak ezért 4 csillag, de minden mással nagyon elégedett vagyok!
  Éva Kerekes Avatar
  Éva Kerekes
  2021-12-09 - Google
  Ez tényleg egy olyan autókereskedés, ahonnan az ember nem jön ki autó nélkül. Én sem…..:)
 • Kenderessy Kornél Avatar
  Kenderessy Kornél
  2021-12-07 - Google
  Benéztem Minden nap itt járok el a kereskedés előtt autóval. Látom, hogy milyen gyorsan pörögnek a priusok, és cserélődnek. Olvastam én is a google véleményeket, meg a fórum oldalakon a sok sok elégedett vásárló véleményét. Gondoltam megnézem mennyire igazak az infók. A kereskedő, és a kereskedés olyan meggyőző volt,... olvasd tovább
  Dávid Haga Lénárt Avatar
  Dávid Haga Lénárt
  2021-12-05 - Google
  Egy a cég kötelékébe tartozó barátom által hallottam először a kereskedésről, illetve a hozzá tartozó szervizről. Már akkor szimpatikusnak találtam a szemléletüket, azt, hogy az egyértelmű céljuk az elégedett vásárló, ügyfél, bár akkor nem terveztem még autó vásárlást. Aztán amikor idén ősszel elhatároztam, hogy az autómat szeretném lecserélni, nem is... olvasd tovább
  Dávid Haga Lénárt Avatar
  Dávid Haga Lénárt
  2021-12-05 - Google
  Egy a cég kötelékébe tartozó barátom által hallottam először a kereskedésről, illetve a hozzá tartozó szervizről. Már akkor szimpatikusnak találtam a szemléletüket, azt, hogy az egyértelmű céljuk az elégedett vásárló, ügyfél, bár akkor nem terveztem még autó vásárlást. Aztán amikor idén ősszel elhatároztam, hogy az autómat szeretném lecserélni, nem is... olvasd tovább
 • Éva Kerekes Avatar
  Éva Kerekes
  2021-12-03 - Google
  Ez tényleg egy olyan autókereskedés, ahonnan az ember nem jön ki autó nélkül.
  Én sem…..:)
  Dr. Szamossy Árpád Avatar
  Dr. Szamossy Árpád
  2021-12-02 - Google
  Pozitív vélemény Nagyon szép gépkocsit, vettem. 14 éves autó, de teljesen "A" kategóriás, sérülésmentes, színte új állapotra felhozott kék csoda 🙂 Feleségemet leptem meg vele karácsonyra, de nem sajnálom érte a pénzt, mivel tényleg patika állapotú gépet vásároltam, és külön gari papírt állítottak ki... olvasd tovább
  Istvan Janki Avatar
  Istvan Janki
  2021-12-01 - Google
  Rendkívül korrekt kiszolgálás, a vállalt 1 éves garancia a 2006-os P2-re valós, a garanciás problémát korrektül intézték. A történetemet elmeséltem a szerelőmnek, aki egy másik ügyfelének tovább ajánlotta a ToySales-t, ha Prius-ban gondolkodna.
 • Zsófia Lengyel Avatar
  Zsófia Lengyel
  2021-11-30 - Google
  Egy ismerősőm is itt vett autót, és az ő ajánklására jöttünk mi is ide! Nem csalódtunk a cégben! Maximális segítség, maximális hozzáállás, tökéletes autó! Nagyon köszönjük!
  Zelga Lovászi Avatar
  Zelga Lovászi
  2021-11-29 - Google
  Nagyon köszönök mindent. Profi csapat, profi kiszolgálással! Maximálisan elégedett vagyok, ezért 5 csillag 🙂 Nem régiben született a gyermekem, és az értékesítő a közelünkben lakík, így este 8-kor házhoz hozta az autót Gödöllőre. Amíg átadta nekem, és türelmesen elmagyarázott mindent, addig a párja a másik autóba várta. Neki is nagyon... olvasd tovább
  Adrian Pantelics Avatar
  Adrian Pantelics
  2021-11-29 - Google
  Csak ajánlani tudom. Igényes, szép autókat árulnak. Vásárlás előtt és után is korrekt és segítőkész tájékoztatást kaptunk. Kevés az ilyen kereskedő! A szervízüket is tudom ajánlani, mindig segítőkészek és rugalmasak. Családom az elmúlt 1 évben 2 autót is vett innen. Köszönjük Sándor.
 • Tímea Ihász Avatar
  Tímea Ihász
  2021-11-20 - Google

  Nemrégen vásároltam egy Prius 2-est a Toyo Sales-nél (4 hete hoztam el), úgyhogy amiről szeretnék és tudok véleményt írni az az adásvétel főleg. Olyan véleményt olvashattok most, ami esetleg hasznos lehet jövőbeli Prius tulajdonosoknak vásárlás előtt:)
  A kínálat: megérkezve - nem emlékszem mennyi- 6-7 db gyönyörűen kipofozott Prius 2-es várt, amik...
  olvasd tovább
  Attila Szabo Avatar
  Attila Szabo
  2021-11-20 - Google

  Autót venni külföldről Magyarországon lehetséges személyes megjelenés nélkül ?
  A válaszom igen lehetséges !
  Szeretném megosztani a tapasztalatom a Toyosales Kft vel kapcsolatban.
  Angliában élünk a családommal és szerettünk volna otthonra is egy autót .A márka nem volt kérdés mert örök kedvencünk a Prius és abból is a 2. széria . Itt kint...
  olvasd tovább
  Bertalan Ham Avatar
  Bertalan Ham
  2021-11-20 - Google

  Holnap lesz egy hete, hogy átvettük az autónkat, ami már eleve nagy meglepetés volt, mert csak erre a hétre ígérték. A hely értékesítője, Sándor, mindent készségesen elmagyarázott, igazán segítőkész volt! Vártam pár napot az értékeléssel, de az azóta (egyébként ajándékba kapott), a szemem láttára végzett kötelező szerviz megtörténte után még...
  olvasd tovább
 • Tímea Ihász Avatar
  Tímea Ihász
  2021-11-20 - Google
  Nemrégen vásároltam egy Prius 2-est a Toyo Sales-nél (4 hete hoztam el), úgyhogy amiről szeretnék és tudok véleményt írni az az adásvétel főleg. Olyan véleményt olvashattok most, ami esetleg hasznos lehet jövőbeli Prius tulajdonosoknak vásárlás előtt:)
  A kínálat: megérkezve - nem emlékszem mennyi- 6-7 db gyönyörűen kipofozott Prius 2-es várt, amik...
  olvasd tovább
  Tímea Ihász Avatar
  Tímea Ihász
  2021-11-19 - Google
  Nemrégen vásároltam egy Prius 2-est a Toyo Sales-nél (4 hete hoztam el), úgyhogy amiről szeretnék és tudok véleményt írni az az adásvétel főleg. Olyan véleményt olvashattok most, ami esetleg hasznos lehet jövőbeli Prius tulajdonosoknak vásárlás előtt:)
  A kínálat: megérkezve - nem emlékszem mennyi- 6-7 db gyönyörűen kipofozott Prius 2-es várt, amik...
  olvasd tovább
  Bertalan Ham Avatar
  Bertalan Ham
  2021-11-12 - Google
  Holnap lesz egy hete, hogy átvettük az autónkat, ami már eleve nagy meglepetés volt, mert csak erre a hétre ígérték. A hely értékesítője, Sándor, mindent készségesen elmagyarázott, igazán segítőkész volt! Vártam pár napot az értékeléssel, de az azóta (egyébként ajándékba kapott), a szemem láttára végzett kötelező szerviz megtörténte után még... olvasd tovább
 • Sándor Minyóczki Avatar
  Sándor Minyóczki
  2021-11-11 - Google
  Nehezen tudtam választani, de a türelmes értékesítő mindenben segített, és akérdésim özönét is jól bírta. Tökéletes autót vettem, és nagyon elégedett vagyok mindennel! Örök hálám Toyosales!
  Attila Szabo Avatar
  Attila Szabo
  2021-11-11 - Google
  Autót venni külföldről Magyarországon lehetséges személyes megjelenés nélkül ?
  A válaszom igen lehetséges !
  Szeretném megosztani a tapasztalatom a Toyosales Kft vel kapcsolatban.
  Angliában élünk a családommal és szerettünk volna otthonra is egy autót .A márka nem volt kérdés mert örök kedvencünk a Prius és abból is a 2. széria . Itt kint...
  olvasd tovább
  zoltán ábrahám Avatar
  zoltán ábrahám
  2021-11-11 - Google
  2021. November 3-án vásároltam egy Toyota Prius 2. gépkocsit a
  ToyoSales Kft. Használt Hybrid toyota kereskedés-ben. Az eladó szakmailag
  kifogástalan felkészültségét és a vásárlóval szemben roppant türelmes segítőkész példamutató magatartását tapasztaltam. Ábrahám Zoltán.
 • Attila Szabo Avatar
  Attila Szabo
  2021-11-10 - Google
  Autót venni külföldről Magyarországon lehetséges személyes megjelenés nélkül ?
  A válaszom igen lehetséges !
  Szeretném megosztani a tapasztalatom a Toyosales Kft vel kapcsolatban.
  Angliában élünk a családommal és szerettünk volna otthonra is egy autót .A márka nem volt kérdés mert örök kedvencünk a Prius és abból is a 2. széria . Itt kint...
  olvasd tovább
  Sándor Minyóczki Avatar
  Sándor Minyóczki
  2021-11-08 - Google
  Nagyon segítőkészek, igazi profik, akik nagyon tudják a szakmájukat! Csak ajánlani tudom őket! Végig kapcsolatban voltunk, folyamatosan kommunikáltak velem az autó átadásáig, hogy mi hol tart, mivel vannak készen! A kocsit le és kitakarítva adták át, rögtön vidékre mentem, és nagyon finoma kocsi, nagyon jó vele menni, mintha új lenne!
  budapestdriver budapestdriver Avatar
  budapestdriver budapestdriver
  2021-11-04 - Google
  Köszönöm a segítséget a vásárlás során, és hogy ilyen szuper kocsit vehettem. 2 napos ünnep alatt 1600km-ert vezettünk, és csak 4.7 liter volt az átlagfogyasztás. Az autó nagyon tiszta, újszerű, hibátlan, és köszi az 1év garanciát is!
 • Ákos Kristóf Avatar
  Ákos Kristóf
  2021-11-04 - Google
  Rugalmasság, precizitás, kedvesség és 1 év garancia! Csak ajánlani tudom mindenkinek a Toyosales Kft-t.
  Aki Toyota Priust akar venni annak a legjobb választás ez a hely!
  Guy Dimsic Avatar
  Guy Dimsic
  2021-11-02 - Google
  Nagyon profi segitseg, eros szakmaisag,, nagyon szep autok. Koszonom a tamogatast, es a gyors ertekesitest!
  Timea Hortobagyi Avatar
  Timea Hortobagyi
  2021-11-02 - Google
  Sokáig kerestem autót, míg rátaláltam a cégre, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagy választék, bevizsgált autók, egy éves garancia. Keresse mindenki bizalommal a céget, nem fog csalódni senki. 👍
 • Ferenc Kocsis Avatar
  Ferenc Kocsis
  2021-11-02 - Google
  Köszönöm! Minden ok volt. Profi, gyors, udvarias kiszolgálás, nagyon szép újszerű autó 1 év garanciával. Aki prius 2-öt akar venni, csak itt tegye! Nincs átb@szás!
  Balazs Peter Barany Avatar
  Balazs Peter Barany
  2021-10-30 - Google
  Ritkán tapasztalható figyelmességnek örvendhettem. A szervíz vezetője hívott, hogy egy korábban megbeszélt rádió cserére emlékeztessen. A megbeszélt időpontban szakszerűen kicserélték a rádiót. Az eddigiek alapján akik Priust szeretnének vásárolni, vagy karbantartatni, javítatni, azokat nyugodt szívvel biztatom keresse fel a céget. Biztosan nem fognak csalódni.
  Tamás Kis Avatar
  Tamás Kis
  2021-10-28 - Google
  Ma vettük át Toyota Prius III autónkat. A vétel előtt az eladó korrektül mutatta be a járművet, minden kérdésre választ kaptunk.
  Az átvétel is zökkenőmentesen ment, az autó használatával kapcsolatos tudnivalókat részletesen ismertették, kitérve olyan apróságokra is, amelyek csökkentik az autó meghibásodásának esélyét.
  Az autó főbb alkatészeire 1 év garanciát kaptunk, ami...
  olvasd tovább
 • TheBariadam Avatar
  TheBariadam
  2021-10-25 - Google
  Itt vettem autót, és nem is szeretnék soha többé máshol vásárolni! Amikor ezt eladom, akkor ide a toyosales kft-hez visszzajövök, és újra itt fogok vásárolni! Ragozzam még? Szerintem ez önmagáért beszél! Köszönöm nekik!
  Róbert Veréb Avatar
  Róbert Veréb
  2021-10-20 - Google

  Tegnap vettem át egy gyönyörű 2008-as Prius 2-t. Tökéletes állapot kívül, belül. Az értékesítő több autót is bemutatott végül egy olyan példányra esett a választásom ami még átvizsgálás előtt állt és még ára sem volt. Egy gyors telefon után beárazták amiből ugyan nem engedtek, de pluszban kaptam egy nagyon hasznos...
  olvasd tovább
  Róbert Veréb Avatar
  Róbert Veréb
  2021-10-18 - Google
  Tegnap vettem át egy gyönyörű 2008-as Prius 2-t. Tökéletes állapot kívül, belül. Az értékesítő több autót is bemutatott végül egy olyan példányra esett a választásom ami még átvizsgálás előtt állt és még ára sem volt. Egy gyors telefon után beárazták amiből ugyan nem engedtek, de pluszban kaptam egy nagyon hasznos... olvasd tovább
 • Krisztián Cseszák Avatar
  Krisztián Cseszák
  2021-10-18 - Google
  Ma vettem át egy 2006-os Prius 2-t. Tökéletes állapot kívül, belül. 1 év garanciát adnak a motorra és a hybrid rendszerre, amit a saját szervizük biztosít. Nagyon gyors ügyintézés, segítőkész munka társak. Pár nap telt csak el a foglaló és az átadás között. Minden papír munkát helyettem intéztek. Mindent megmutattak,... olvasd tovább
  Péter Rostás Avatar
  Péter Rostás
  2021-10-18 - Google
  Nagyon korrekt kereskedés, aki jó hybridet szeretne venni hozzájuk menjen!
  Az eladó nagyon segítőkész volt, minden kérdésünkre korrekten választ. Egyáltalán nem éreztük, hogy átverne, a lehetséges hibákat is ismertette az autóval kapcsolatban. Illetve a papírmunkát is intézik.
  Összességében nagyon korrekt kereskedés!
  Márton Midelmayer Avatar
  Márton Midelmayer
  2021-10-15 - Google
  Minden OK! Tökéletes, kis fogyasztású, 2007-es Prius 2-est autót vettem. Olcsó szerviz, olcsó fenntartással. Adtak hozzá 1 év garanciát, ami nagyon kedvező! Nagyon gyors kiszolgálás, és ami örömteli, hogy helyettem eljártak a hivatalokban, és minden papírt intéztek, és nem kellett a munkámból eljönni emiatt!
 • Zalán Novicskai Avatar
  Zalán Novicskai
  2021-10-15 - Google
  Perfect kiszolgálás, udvarias hozzáállás, tökéletes kocsi, 1év gari! Bingo. Ez 5csillagot érdemel. Köszönöm!
  Balázs Madar Avatar
  Balázs Madar
  2021-10-15 - Google
  Korrekt hozzáállás a vevőkhöz. Pontos, gyors tájékoztatás. Megbízható, patika autók.
  Az átvétel napján minden nagyon profin és gyorsan ment.
  Az autót frissen mosva takarítva adták át.
  Reggel nyitáskor vettem át és azonnal munkába siettem. Kicsit meleg volt ezért élveztem a klima jótékony hatását.
  De sajnos délutánra valami történt mert nem akart hűteni a klíma....
  olvasd tovább
  mattia benassi Avatar
  mattia benassi
  2021-10-02 - Google
  Egy Toyota Prius Maximálisan elégedett vásárlói vagyunk .Sándor mindenről tájékoztatott és ellátott minket hasznos tanácsokkal. Mégegyszer köszönünk mindent ! Mat&Klau
 • Tibor Kovács Avatar
  Tibor Kovács
  2021-09-15 - Google
  Nagyon precíz az értékesítő, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam a használatról. A közelben levő szervizük maximális rugalmassággal , segítőkész, azonnal ha szükség van rá. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a "Pryusok szerelmese"... nem fog csalódni.
  Budapest Bróker Avatar
  Budapest Bróker
  2021-09-15 - Google
  Egy csodaszép ezüstszürke 15 éves teljesen szervizelt gépkocsit vásároltam a telephelyen. Fantasztikusan megkímélt autót, és csak 5.2 litert fogyaszt városban. Udvarias, profi kiszolgálás, egy szavam sem lehet, minden tökéletes. Foglalóztam, a megbeszélt, egyeztetett időpontra a nevemre volt írva, a hivatalokban is eljártak helyettem. és az autó átvételekor kifizettem mindent. Még... olvasd tovább
  b sz Avatar
  b sz
  2021-09-15 - Google
  Megbízható, rugalmas és korrekt kiszolgálás. Ha már a használt autó vásárlás mindig egy kompromisszum akkor miért ne kössön az ember jó kompromisszumot? Mondjuk egy felújított, nem zsákbamacska autóval amire garanciát is vállalnak? Tapasztalataim alapján csak ajánlani tudom a Toyosales Kft-t, mert vettem tőlük egy Priust és meg vagyok elégedve az... olvasd tovább
 • Jácint Nagy Avatar
  Jácint Nagy
  2021-09-15 - Google
  Nagyon korrekt, felkészült csapat, minden felmerülő kérdésemre (még a leghülyébbekre is) türelmesen, készségesen válaszoltak. Mindent tudnak a hibridekről és ügyintézésben is hihetetlenül rugalmasak, gyorsak. Gondosan átvizsgált, korrektül javított kocsik, a feleségemmel gyakorlatilag csak a megveendő P2-ünk színéről kellet vitatkoznunk, mert egyébként műszakilag behunyt szemmel lehetne választani a kocsik közül :)... olvasd tovább
  Prohászka Csaba Avatar
  Prohászka Csaba
  2021-09-15 - Google
  Szuper autót vettem itt. Kaptam hozzá 1 év garanciát! Ezen az áron máshol sokkal rondábbakat kínáltak, gari meg semmi. Most van egy gyönyörű autóm, 4.7L/100Km fogyasztás, kényelem, imádom és nem kell tartanom hibáktól! 🙂 Ajánlom!
  János Molnár Avatar
  János Molnár
  2021-09-15 - Google
  Tegnap vásároltam meg az első hibrid autómat.Minden,amit tudni kell egy Priusról,azt itt a tudtomra hozták😁. Nagyon gyors az ügyintézés.Átvizsgált,kijavított, jól működő autókat árulnak. Bátran ajánlom mindenkinek.
 • Széplaki Krisztina Avatar
  Széplaki Krisztina
  2021-09-15 - Google
  3 hete vásároltam itt egy kék priust. Nagyon kedves, előzékeny volt az eladó, mindenben segített nekem, 3 nap alatt névre íratták a kocsit, nekem csak át kellett venni. Az autó tökéletes, semmi kifogásom sincs! PERFECT! 5.2 litert fogyaszt, és nagyon elégedett vagyok. Másnak is tudom bátran ajánlani!
  Katalin Gáspár Avatar
  Katalin Gáspár
  2021-09-15 - Google
  Profi, szakszerű ügyintézéssel sikerült hozzájutnom egy nagyon szép állapotú P2-es Priushoz, amivel remélem, hogy sok közös km-t fogunk megtenni. Nagyon megnyugtató volt számomra az 1év garancia a motorra és a teljes hybrid rendszerre. Köszönöm Nektek Toyo Sales.
  János Krkoska Avatar
  János Krkoska
  2021-09-15 - Google
  Örülünk neki ,hogy Újpesten is van egy olyan autókereskedő ,ahol a vétel lebonyolítása , profi módon működik, a szerviz is újpesten van ez csodálatos. nagyon szépen köszönöm a segítséget az autó választáshoz, Önök ajánlásával, vásároltam meg az autót ,nem bántam meg ,sőt már nagyon is... olvasd tovább
 • zbr 745 Avatar
  zbr 745
  2021-09-15 - Google
  Kedves Toyosales Kft, Kedves Értékesítő S..... Úr! Ma vettük át a gépkocsinkat, aminek nagyon örülünk. Érkezésünk előtt mosta le az autót kb 5 perccel. Nagyon kedves, előzékeny, figyelmes az értékesítő. Nagyon köszönjük a támogatását, munkáját, segítségét! Nagyon tiszta belsővel, csodás állapotban, 1 év garanciával a hybrid rendszerre, benne a... olvasd tovább
  Ferenc Nagy Avatar
  Ferenc Nagy
  2021-09-15 - Google
  Az értékesítő kolléga korrekten és készségesen tájékoztatott az autókról.
  Igaz hogy az árból nem engedtek viszont cserébe kaptam néhány extrát ami nem volt benne az árba és ezeket köszönettel használom is. Az autó átadása gyors volt és az autó kívül belül kristálytiszta volt. Remélem mindenki ilyen bánásmódot kap. 😊
  Erika Mánosi Avatar
  Erika Mánosi
  2021-09-15 - Google
  Férjem vett itt egy nagyon szép, fantasztikusan megkímélt belsővel rendelkező Priust. Nagyon felkészült a sales-es, nagyon készséges, végig fogta a kezünket, több autót bemutatott, mire mi választottunk. Rendelhettünk katalizátorvédő lemezt is, amit a saját hybrid szervizükben felszereltek az átadás pillanatára. Nagyon elégedettek vagyonk, nagyon köszönjük a készséges, segítőkész eladást.... olvasd tovább
 • József Bojtor Avatar
  József Bojtor
  2021-07-18 - Google
  Ritkán találkozni ilyen profi, ügyfélorientált csapattal, ahol az ügyfél számít. Csodálatos 2-es Priust sikerült kifognom, átvizsgálva, hibátlan állapotban, 1 év garanciával. Aki hibryd autót venne, itt nem fog csalódni. Csakis ajánlani tudom Őket. Remélem a szervizzel is ilyen elégedett leszek.
  kornél Kohut Avatar
  kornél Kohut
  1970-01-01 - Google
  Nagyon korrekt tájékoztatásban volt részem. A kiszolgálás, a rugalmasság, a teljes körű ügyintézés kifogástalanul óramű pontossággal történt. Szívből ajánlom a céget,valamint a cég értékestőjét , Sándort! A tapasztalt mentalitást megtartva kívánok további sok sikert!
  Csaba Rábi Avatar
  Csaba Rábi
  1970-01-01 - Google
  Korrekt és precíz kiszolgálás, nagyon meg vagyok elégedve.
 • Contact Artoid Studio Avatar
  Contact Artoid Studio
  1970-01-01 - Google
  Köszönjük a kedves és részletgazdag tájékoztatást. Az autóval minden OK.
  Ferenc Kovács Avatar
  Ferenc Kovács
  1970-01-01 - Google
  Én egy használt Toyota Prius HW2 autót vásároltam ebben a kereskedésben két hete. Az értékesítő részletesen megmutatta az autót, felsorolta az előnyeit, és hátrányait. Az adás-vételi folyamat tökéletes, zökkenőmentes volt, beleértve az átírást, és a kötelező biztosítás kötést is. Ha valaki használt Toyota Hybrid autót keres, annak bátran ajánlom ezt... olvasd tovább
  Csaba Rábi Avatar
  Csaba Rábi
  1970-01-01 - Google
  Korrekt és precíz kiszolgálás, nagyon meg vagyok elégedve.