Átvizsgált, Használt Toyota Hybrid autók 1 év garanciával és Toy-Tech Hybrid szervizzel.
Toyota bizományi értékesítés

Letöltések

További dokumentumok...

Hamarosan feltöltésre kerülnek további, hasznos dokumentumok.

További dokumentumok...

Hamarosan feltöltésre kerülnek további, hasznos dokumentumok.

Ajánlatunk Autó Flottakezelő cégek, és Autó Bérbeadási cégek részére a Toy-Sales Kft.-től
–  Újszerű, csodálatosan megkímélt állapotban lévő, „A” kategóriás  használt Toyota hybrid autók, használt autó áron, amelyek kifogástalan, sérülésmentes külső és belső megjelenéssel rendelkeznek.
– „A” kategóriás, kifogástalan műszaki és megjelenési állapotú Toyota hybrid autók küllemben, és beltérben is
amit egyszerűen csak „Patika állapot”-nak hívnak.

–  Teljesen átvizsgált, ellenőrzött, hibajavított gépkocsi a saját, Toy-Tech Hybrid szervizünk szakemberei által.
–  Minden fellelt hiba kijavításra kerül a  Toy-Tech Hybrid szerviz szakemberei által.
–  Kifogástalan, csúcsminőségű kárpittisztításon esik át az autó, amit nagyon kevés autókozmetika tud ilyen magas minőségben teljesíteni.
–  Kopott, törött, karcos elemek új, vagy újszerűre cserélése az autó beérkezése után.
–  Lökhárítón és egyéb elemeken az érintéses sérüléseket, karcolásokat profi fényező által kijavíttatjuk, vagy akár egész elem fényezése esetén a gyári rétegstruktúrával megegyező módon újra fényeztetjük.
–  Aktuális, vagy közelgő kötelező szerviz elvégzése a kiválasztott gépjárműveken, így ezzel sem kell Önnek foglalkoznia.
–  Autókat saját Toy-Tech Hybrid szervizünkkel fogadjuk, és előre egyeztetett időpontban elvégezzük a szükséges időnkénti karbantartásokat, ezzel is leveszük a gondot az Önök válláról.
 
Miért éri meg Önnek?
–  Tervezhető, Toy-tech Hybrid szervizünkben a stabil, nem ingadozó árazásunknak köszönhetően Ön is tervezhető árakon tudja bérbe adni a gépkocsikat, amelyek további 12-15 évig még biztosan kifogástalanul fognak üzemelni.
–  Minden autó a mi tulajdonunk, a Toy-Sales Kft tulajdona, így velünk áll szerződésben, nem pedig „Güntherrel Dortmundból”. – Ezáltal is nagyobb biztonságban lesz a vásárlás után.
–  1 év szavatosságvédelmet biztosítunk – írásban – a gépjárműre.
–  Továbbá 1 év km korlátozás nélküli garanciát biztosítunk – szintén írásban – az autó benzinmotorjára, és teljes hybrid rendszerére, beleértve a hybrid akkupakkot is!
–  Nagyon alacsony kötelező karbantartási költségek a Toy-Tech Hybrid szervizünk támogatásával.
–  Nagyon kedvező, kb: 5.5-6,5 literes átlagos városi fogyasztások – átlagos vezetési stílussal.
 
Referenciák és tapasztalataink: 
Flottakezelésben, és teljes flották szervizellátásában nagyon erős tapasztalattal, rutinnal rendelkezünk. Házon belül, a cégcsoportunk egyik vállalkozásánál – 2 célcsoportnak is biztosítunk Toyota hybrid bérautókat.

– Saját cégtulajdonunkban lévő, teljesen felszerelt, minden engedéllyel rendelkező Hybrid Toyota taxikat adunk bérbe Budapest területén.
– Saját cégtulajdonunkban, a Toy-Sales Kft. -nél található kifogástalan állapotú, „A” kategóriás, vagy akár küllemben „B” kategóriás Toyota hybrid autókat biztosítunk irodai, és egyéb futároknak az élet minden területére.
Toy-Tech hybrid szervizünk által a szükséges javításokat és rendszeres karbantartásokat több kisvállalkozásnak is elvégezzük, és kezeljük a 10-20-30 Toyota hybrid autóból álló személygépkocsi flottájukat.
Kérjük hívja a kollégánkat és kérje a szakmai tanácsát, tervezze meg velünk a cége jövőjét! /tanácsadásunk ingyenes/
Senior Tanácsadónk elérhető munkanapokon, munkaidőben: 06 / 70 3 95 94 96